-
Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Αγραβάνης και Πρίτζετ «100άρησαν» στην «οικονομία»

Αγραβάνης και Πρίτζετ «100άρησαν» στην «οικονομία»

root new 195D7BB7 1
 Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο με την επικράτηση της επί του Απόλλωνα Carna και με τους Γιάννη Αγραβάνη και Σαΐντ Πρίτζετ να γίνονται «100άρηδες» σε δύο διαφορετικές κατηγορίες της «οικονομίας».

Ο Αγραβάνης με τα τρία κλεψίματα που έκανε έφτασε τα 101 σε 134 αγώνες στην Basket League (0,75 μέσος όρος). Ο Πρίτζετ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 103 σε 37 παιχνίδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα (2,78 μέσος όρος).

Ακόμη για τους γηπεδούχους, ο Στέλιος Γκιουζέλης είχε σημαντική συμβολή στη νίκη της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό με εννιά πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Έμεινε μάλιστα ένα ριμπάουντ μακριά από το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League αφού είχε εννιά ως παίκτης του Ιωνικού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels για τη σεζόν 2021-22.

Ο 27χρονος φόργουορντ είχε 15 στο ranking ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή επίδοση του αφού την ίδια είχε σημειώσει και στο εντός έδρας παιχνίδι της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό με τον Προμηθέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ