Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Ευαγγέλου

Γνωστό έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Δημήτρης Ευαγγέλου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ότι θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Ηλιούπολης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, γιατί πιστεύω σε μια πόλη ζωντανή, πόλη που κινείται και εξελίσσεται, πόλη που στρέφει το βλέμμα της με αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη. Μέσα από τη δράση μου στις δραστηριότητες της πόλης – επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες – γνωρίζω την αξία και τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας.
Αυτή η αντίληψη με συνοδεύει.
Και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί – όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις – μπορούμε να εργαστούμε, με σχέδιο και βούληση για την πόλη μας.
Να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες ανάγκες της, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων και υποδομών που έχουν αδικαιολόγητα καθυστερήσει, να βάλουμε τέλος στην απραξία και στην κωλυσιεργία, να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα.
Να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας, να φροντίσουμε για καλύτερα σχολεία, να προχωρήσουμε σε αναπλάσεις δημόσιων χώρων, να δημιουργήσουμε νέους χώρους άθλησης, να επιταχύνουμε την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου μας, να προωθήσουμε έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την ενέργεια.
Να απαντήσουμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις που γεννά το σήμερα. Να αναδείξουμε τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίσουμε τους όποιους κινδύνους δημιουργεί η ανάπλαση του Ελληνικού για την περιοχή μας.
Να ξαναδούμε με ευθύνη τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και όσα μπορεί να επιτύχει για τη βελτίωση της ζωής μας.
Να πάψει η Ηλιούπολη να διοικείται από πρόσωπα που σταθερά εναλλάσσονται στην Αυτοδιοίκηση, δίχως να αλλάζει τίποτα στην πόλη.
Φίλες και φίλοι,
Για όλα αυτά θα μιλήσουμε τους επόμενους μήνες. Σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.
Τη μάχη αυτή θα δώσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, πρώτα με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μας. Και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τη γειτονιά όπου μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε, ζούμε.
Με δύναμή μας την υποστήριξή σας, σας καλώ να κάνουμε την Ηλιούπολη πόλη καθαρή, πόλη πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, πόλη ευημερίας. Να γίνει ξανά η Ηλιούπολη φωτεινή πόλη.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρω…