Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τούρκος βουλευτής στην εντατική μετά από καβγά στη Βουλή

Τούρκος βουλευτής στην εντατική μετά από καβγά στη Βουλή

tourkia

Οι βουλευτές του κόμματος AK και του κόμματος İYİ ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Τη δεύτερη ημέρα των διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό, υπήρξε και πάλι ένταση στη Γενική Συνέλευση του Κοινοβουλίου.

Ο Hüseyin Örs, μέλος του κόμματος IYI, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά το άνοιγμα του κεφαλιού του κατά τη διάρκεια των χειροδικιών. Ο βουλευτής του AK Party Bursa Zafer Işık και ο βουλευτής του İYİ Party Trabzon Hüseyin Örs αντάλλαξαν γροθιές.

Ενώ ο βουλευτής του Κόμματος ΙΚΥ, Ümit Beyaz, εκφωνούσε ομιλία στο βήμα, σημειώθηκε λεκτική διαμάχη μεταξύ των βουλευτών του Κόμματος ΑΚ και του Κόμματος ΙΚΥ.

Ο Haydar Akar, αναπληρωτής πρόεδρος του Κοινοβουλίου, ο οποίος προήδρευε της συνεδρίασης μετά το επιχείρημα, διέκοψε τη συνεδρίαση για 10 λεπτά.

Η ένταση αυξήθηκε μετά από αυτό. Ανταλλάχθηκαν γροθιές μεταξύ των βουλευτών του κόμματος IYI και του κόμματος AK. Αναφέρεται ότι ο βουλευτής του AK Party Bursa Zafer Işık γρονθοκόπησε τον βουλευτή του İYİ Party Trabzon Hüseyin Örs, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι.

Με την παρέμβαση άλλων βουλευτών, η ένταση αποτράπηκε από το να αυξηθεί περαιτέρω. Αναφέρθηκε ότι ο Örs, ο οποίος μαθαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Hüseyin Örs, ο οποίος χτυπήθηκε με γροθιά, μεταφέρθηκε στο ιατρείο.

Ο Örs, ο οποίος έμαθε ότι είχε ένα πρήξιμο στο κεφάλι του, κλήθηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία επειδή είχε τραυματιστεί στη μέση. Στη συνέχεια, ο βουλευτής του κόμματος IYI μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Güven.

Μετά την πρώτη επέμβαση, ο βουλευτής του κόμματος IYI Hüseyin Örs, ο οποίος είχε καρδιακό πρόβλημα, μεταφέρθηκε στην εντατική. Έγινε γνωστό ότι ο Örs είχε βηματοδότη και είχε διαταραχή του ρυθμού λόγω του αγώνα. Ο Örs αναμένεται να παραμείνει στην εντατική για μία ημέρα, ενώ ο βηματοδότης του θα αντικατασταθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…