Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Ταυρόπουλος: «Θέλω όλοι να αγαπάνε την ομάδα»

Ταυρόπουλος: «Θέλω όλοι να αγαπάνε την ομάδα»

Ταυρόπουλος

Στην πρόκριση του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στάθηκε ο Περικλής Ταυρόπουλος.

Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν στον τελικό του φάιναλ φορ της Γ’ Φάσης στο ΟΑΚΑ 80-71 τη ΦΕΑ, παίρνοντας το εισιτήριο στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας,

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Περικλής Ταυρόπουλος, στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη της ομάδας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά στάθηκε και στην αξιέπαινη προσπάθεια της ΦΕΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όσο κι αν πολλά παιδιά έχουν παίξει Α2 και Α1, είναι άλλο να έχεις παίκτες και άλλο να έχεις ομάδα. Αυτό είναι μότο ζωής. Θέλει διαχείριση και τα παιδιά αυτά στην αρχή δεν ήταν έτσι. Έμαθαν να βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλω.

Η ΦΕΑ είναι φωτεινό παράδειγμα, πιάνουν το δικό τους άριστα και αν κάνουμε κι εμείς το ίδιο, τότε θα πάμε πολύ ψηλά. Είναι μεγάλη δουλειά να γίνουμε οικογένεια. Ο Πανιώνιος δεν ήταν οικογένεια, υπήρξε ένα τοξικό περιβάλλον κι αυτό σιγά-σιγά αποδυναμώνεται.

Είναι μια μεγάλη αλυσίδα που υπάρχει φέτος. Πολλά παιδιά που έφτασαν τον Πανιώνιο ψηλά ήταν από τις ακαδημίες, αλλά αυτό δεν υπάρχει πλέον. Είναι βήμα-βήμα, να γίνουμε πρώτα οικογένεια, να είναι ένας και ενιαίος ο Πανιώνιος. Ο Χρήστος Μαγγίνας με κάλεσε και ήταν τιμή μου να έρθω στον Πανιώνιο, ήρθε ο Φάνης Χριστοδούλου και πάμε να οδηγήσουμε την ομάδα πρώτα στην Α2 και μετά στην Α1.

Θα παρακαλούσα και άλλους που είναι λίγο πιο μακριά να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα. Θέλω όλοι να αγαπάνε την ομάδα και αυτή η καμπύλη απόδοσης, με μόνο νίκες, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η επιτυχία όμως δεν εξαρτάται μόνο από τα παιδιά ή από μένα. Πρέπει όσοι αγαπάνε τον Πανιώνιο να είναι κοντά μας. Είναι σημαντικό που θα λάβουμε μέρος στο Final 8 του Κυπέλλου. Είναι τιμή μας που θα βρεθούμε εκεί και θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά. Και να μην ξεφεύγουμε από τον στόχο μας. Τιμήσαμε τον θεσμό του Κυπέλλου, δεν τον τίμησαν όλοι, με αποχωρήσεις κλπ. Πονέσαμε, χάσαμε παίκτες με τραυματισμούς στο Κύπελλο. Όμως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Αλλαγές σε παιχνίδια της Elite League, National League 2 και Α2 Γυναικών

Αλλαγές σε ημέρες και ώρες παιχνιδιών των Εθνικών Κατηγοριών Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσ…