Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σλούκας: «Δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα από τη Βιλερμπάν»

Σλούκας: «Δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα από τη Βιλερμπάν»

Σλούκας, Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή μας κατάσταση είπε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα  στο ΣΕΦ (22/12, 21:00) για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» Κώστας Σλούκας, στάθηκε στην ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, και μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τέλος σχολίασε και το καλό μομέντουμ που έχουν οι Σέρβοι στα τελευταία παιχνίδια τους.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα από τη Βιλερμπάν. Είναι μια νίκη που θεωρητικά είχαμε στο τσεπάκι μας, όμως, δεκαπέντε λεπτά ολιγωρίας μας στέρησαν τη νίκη, παρά το καλό μας παιχνίδι για 25 λεπτά. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Το λέμε από την αρχή της χρονιάς. Βέβαια, γενικότερα υπάρχει η τάση να μας το κάνετε λίγο πιο δύσκολο, γιατί όπως γνωρίζετε θα χάσουμε κάποιες φορές. Ο τρόπος που χάνουμε είναι αυτός και πρέπει να το διορθώσουμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια».

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας είναι σε πάρα πολύ καλό μομέντουμ. Παίζει εκπληκτική άμυνα, παίζει έξυπνα και για αυτό το λόγο έχει και το σερί νικών στα τελευταία ματς. Θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, είμαστε επίσης σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν πάντα μεγάλες ιδιαιτερότητες. Από μόνη της αυτή η αναμέτρηση αποτελεί μια κατηγορία. Οπότε, πρώτα ο Θεός να κερδίσουμε το αυριανό ματς, θα το δούμε μετά…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …