Κεντρική Διεθνή Παρτιζάν: Φόβοι για οπαδούς του Ερυθρού στο γήπεδο

Παρτιζάν: Φόβοι για οπαδούς του Ερυθρού στο γήπεδο

kevin punter partizan

Κατάμεστη η Stark Arena για το ματς με τον Ερυθρό.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα πλησιάζει (8/12), και οι Παρτζιάνοι ενημέρωσαν πως θα υπάρχουν φίλοι της αντίπαλης ομάδας στην Stark Arena.

Οι «ασπρόμαυροι» ζητάν από τον κόσμο τους να μην απαντήσουν στην πιθανή πρόκληση που θα επιχειρήσουν να κάνουν οι αντίπαλοι, στο ματς της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Όσα αναφέρει η Παρτιζάν:

«Έπειτα από μια σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων με μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας, η Παρτίζαν αποφάσισε να παραχωρήσει ένα μικρό μέρος της κερκίδας στο επίπεδο 400 της Stark Arena για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα. Μικρός οπαδών του αντίπαλου συλλόγου θα εισέλθει στο γηπεδο και για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ένα μικρό μέρος της κερκίδας θα τους παραχωρηθεί. Θα υπάρχει επίσης ζώνη ασφαλείας που θα χωρίζει τους οπαδούς. Οι υπηρεσίες ασφαλείας κάνουν λόγο για πιθανές προκλήσεις, με σκοπό να προκληθούν ζημιές στην Παρτίζαν. Οι προβοκάτορες θα θελήσουν ενδεχομένως να ρίξουν αντικείμενα στο γήπεδο για να προκαλέσων ταραχές και επεισόδια με σκοπό να μειώσουν την Παρτίζαν στα μάτια της EuroLeague. Οι κάμερες ασφαλείας θα καταγράφουν κάθε περιστατικό»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…