Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Χωρίς Ρένφρο η σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ρένφρο η σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ

Επίσημη επιστολή έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο BCL.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ντιζόν (20/12, 21:30) στο BCL, από αυτήν απουσίασε ο Νέιτ Ρένφρο, καθώς έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργάνωση του Basketball Champions League, για όσα συνέβησαν στο παχνίδι με τη Μάλαγα στην Πυλαία.

Τέλος ευχαρίστησαν τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος πλέον δεν θα είναι μέρος του δυναμικού του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έστειλε σήμερα επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στο Basketball Champions League με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Unicaja Malaga.

Η επιστολή συνοδεύεται από το βίντεο με τις –περίπου 30- επίμαχες φάσεις του αγώνα, που αποτυπώνουν τη δίκαιη διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που υπήρχε από τους διαιτητές.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Dijon που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στη Γαλλία (20/12, 21:30). Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις (πρωί απόγευμα) στο PAOK Sports Arena.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας δεν συμμετείχε ο Nate Renfro, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου με την επόμενη προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Από σήμερα, δεν συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco ο Ζήσης Σαρικόπουλος, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή στη φετινή προσπάθεια της ομάδας και την υποδειγματική συμπεριφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …