Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος

Παναθηναϊκός: Διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος

Διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων 68-66, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία, καλεί τον Βαγγέλη Λιόλιο να αναλάβει τις ευθύνες του και μιλά για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από νωρίς, μέσω social media, άρχισε να αναφέρεται στη διαιτησία, ενώ κι ο Ράντονιτς είχε ξεκινήσει από τα πρώτα λεπτά να… πιέζει τους διαιτητές. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται, εκτός των άλλων, για την τελευταία φάση, όπου ο Μπέικον σουτάρει για τρεις πόντους πιεζόμενος από τον Ουόκαπ. Αν οι διαιτητές θεωρούσαν ότι υπήρξε αντικανονική επαφή, όφειλαν να δώσουν τρεις βολές στον Αμερικανό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: «Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος, που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…