Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε το δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε το δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Καινοτόμο πρόγραμμα ιδρύουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την έναρξη δικτύου σε Ελλάδα και εξωτερικό με στόχο την δημιουργία ενός Ελληνικού και διεθνούς δικτύου ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας και την ίδρυση του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα νέο, καινοτόμο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο έχει βασικό στόχο την δημιουργία ενός Ελληνικού αλλά και διεθνούς δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών μπάσκετ, κάτω από την ευρύτερη καθοδήγηση και σύνδεση με τον Ολυμπιακό και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ακαδημίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Συγκεκριμένα, αθλητικοί σύλλογοι μπάσκετ, ακαδημίες, προγράμματα μπάσκετ εκπαιδευτικών οργανισμών, κλπ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που είτε λειτουργούν και εφαρμόζουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, είτε επιθυμούν να ξεκινήσουν την λειτουργεία του, θα μπορούν να ενταχθούν το Δίκτυο Ακαδημιών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να αποτελέσουν μέλη ενός ισχυρού και μοναδικού μπασκετικού οργανισμού, τον ισχυρότερο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο πετυχημένους μπασκετικούς οργανισμούς διεθνώς.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας και σχεδιασμού, έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την λειτουργία του προγράμματος «Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Με το πρόγραμμα αυτό δίνουμε την δυνατότητα και ευκαιρία στους εκατοντάδες καλαθοσφαιρικούς οργανισμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και σε νέους που θέλουν να λειτουργήσουν, να έρθουν κοντά μας, να μας γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τα βασικά σημεία του αναπτυξιακού μας προγράμματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ουόκαπ: «Δεν είμαστε… one man show»

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και τη διαχείρισει, μιλησε ο Ουόκαπ. Ο Ολυμπιακός θα αντιμ…