Κεντρική Γ' Εθνική Οικονομάκης: «Να πάμε στις γιορτές και όχι στις “κηδείες”»

Οικονομάκης: «Να πάμε στις γιορτές και όχι στις “κηδείες”»

kostas oikonomakis dafni jpg

Η Δάφνη πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 10 νίκες και μόλις 1 ήττα. Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Κώστας Οικονομάκης, μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και τι να περιμένουμε στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο EOK WebRadio:

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Δάφνης: «Έχουμε πάει καλά τον 1ο γύρο, όταν έχεις ένα ρεκόρ 10-1 δε μπορείς να ‘χεις παράπονο. Έχουμε δείξει ότι έχουμε στοιχεία για να κάνουμε πρωταθλητισμό και πιστεύω ότι αν στο 2ο γύρο είμαστε το ίδιο με τον 1ο, θα διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες την άνοδο».

Για τη δυσκολότερη νίκη της Δάφνης: «Κάθε νίκη είχε τη δική της δυσκολία, αλλά θεωρώ ότι η πιο δύσκολη απ’ όλες, γιατί ήταν στο ξεκίνημα, ήταν με την Ελευθερία Μοσχάτου εκτός έδρας. Είναι μόλις 1 νίκη πίσω μας και είναι η μοναδική ομάδα απ’ όσο έχω δει που είναι αήττητη εκτός έδρας. Έχει κάνει 2 ήττες εντός έδρας, μία από εμάς και μία απ’ τη Ραφήνα».

Για το φετινό στόχο της Δάφνης: «Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στην 4άδα. Όπως είχε πει και ο έμπειρος πρόεδρός μας «Πρέπει να πάμε στις γιορτές και όχι στις “κηδείες”». Είμαστε εντός στόχων, έχουμε πολύ έμπειρα παιδιά μέσα στην ομάδα, δεν εντυπωσιάζονται εύκολα και δεν απογοητεύονται εύκολα. Έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Από ‘κει και πέρα, μπορεί να έχουν ως ακλόνητο φαβορί της Δάφνη, αλλά οι ομάδες που την ακολουθούν είναι ομάδες που περιμένουν το λάθος και δείχνουν ότι είναι ικανές να το εκμεταλλευτούν κιόλας».

Για το αν πιστεύει ότι η πρώτη 4άδα της βαθμολογίας είναι όπως αναμενόταν: «Θεωρώ ότι η 4άδα είναι αυτή που πρέπει να ‘ναι. Το ερωτηματικό θα ήταν το τι θα γινόταν με τη Νίκη Αμαρουσίου, γιατί κι αυτή είναι μια πολύ αξιόλογη και πολύ οργανωμένη ομάδα, έχει κάνει καλές πορείες στη Γ’ Εθνική στο παρελθόν. Έχει μείνει πίσω βαθμολογικό, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί πριν ξεκινήσει ο 2ος γύρος μπορεί να γίνουν ενισχύσεις, να πάρουν παίκτες και ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να παρουσιαστούν. Θεωρώ ότι όταν ο Ίκαρος έχει 3 ήττες, η Ραφήνα με την Ελευθερία 2, εμείς 1 και η Νίκη 5 είναι λίγο δύσκολο να προλάβουν οι άλλες ομάδες, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο, μπορεί να γίνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…