Κεντρική Γυναίκες Ο Ολυμπιακός στην Τσεχία κόντρα στη σπουδαία USK Πράγα

Ο Ολυμπιακός στην Τσεχία κόντρα στη σπουδαία USK Πράγα

USK Πράγας - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομάδα της Νατάλια Χεΐκοβα.

Έκτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα γυναικών και την Τετάρτη στις 20.00, ο Ολυμπιακός στην Πράγα θα αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ τής διοργάνωσης USK Πράγα της κορυφαίας γυναίκας κόουτς στην Ευρώπη Ναταλία Χεΐκοβα.

Η «σιδηρά κυρία» η οποία πέρυσι μπήκε στο Hall of fame της FIBA, συνεχίζει φέτος στην ομάδα της Τσεχίας και την έχει μόνιμα σε τοπ επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Δεν ξεχνιέται το πώς πέρυσι με 2-1 απέκλεισε από το φάιναλ φορ τη Σκίο των δικών μας, που έχασαν από ένα λάθος τη νίκη στο πρώτο ματς της Πράγας. Ο κορμός της μόνιμης πρωταθλήτριας Τσεχίας παραμένει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, με μικρές προσθαφαιρέσεις και η ομοιογένεια είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της.

Η πλέι μέικερ της εθνικής Σλοβενίας Τέζα Ομπλάκ το Νο3 και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, αποτελεί τον κύριο μοχλό. Buck up της η Σλοβάκα διεθνής Μπάρμπαρα Βρεζίνσκι νο41, πρώην Μπαλίντοβα καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε. Δίπλα της η διεθνής Ισπανίδα Μαρία Κόντε, Νο 10 πολύ ποιοτική γκαρντ. Η Γαλλίδα Αγιαγί νυν Βουκοσάβλεβιτς Νο11, επέστρεψε και είναι σημαντική λύση. Στις ψηλές το σούπερ δίδυμο των Κονέκτικατ σε άλλη μια σεζόν στην Πράγα. Μπριάννα Τζόουνς Νο42, και η αριστερόχειρας Αλίσα Τόμας Νο25, δύο μεγάλες παίκτριες.

Στις πολύ καλές διεθνείς Τσέχες παίκτριες με καλύτερη την 23χρονη Βερόνικα Βοράτσκοβα Νο24, προστέθηκε μια πρόσφατα γνωστή από τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στη Ρόδο, η σέντερ Τάμι Φαγκμπλέν Νο44 πήρε τη θέση της Ολλανδέζας Χοφ που πρόσφατα χειρουργήθηκε.

Όπως είναι αντιληπτό, ο Ολυμπιακός που ψάχνει την πρώτη του νίκη έχει πολύ δύσκολο έργο όμως σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.

Η USK Πράγα από τα βαριά ονόματα της Ευρώπης, να σημειωθεί πως την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην παράταση μετά από συγκλονιστικό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε και στη βαθμολογία του ομίλου βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Πολκοβίτσε, έχοντας τρείς νίκες και δύο ήττες.

Καλή τύχη στην ελληνική ομάδα.

USK Πράγας - Ολυμπιακός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη και τον Ολυμπιακό Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό…