Κεντρική Basket League Ο «μπόμπερ» Τζέιλεν Χαντς MVP της εβδομάδας!

Ο «μπόμπερ» Τζέιλεν Χαντς MVP της εβδομάδας!

Χαντς

MVP της 8ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Τζέιλεν Χαντς!

Πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας αναδείχθηκε ο  Τζέιλεν Χαντς που είχε την εκπληκτική επίδοση των 8/10 τριπόντων στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας.

Ο «μπόμπερ» των ασπρόμαυρων σημείωσε 28 πόντους με 2/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κοψίματα εναντίον, 2 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 29’ και 47’’ συμμετοχής.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Τζέιλεν Χαντς που είχε την εκπληκτική επίδοση των 8/10 τριπόντων στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ mateco επί της Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι ο νέος MVP of the Week της Basket League!

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου του Βορρά», που κλείνει τα 24 χρόνια του σε δύο μήνες, συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 8η Εβδομάδα της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Χαντς εκτός από 8/10 τρίποντα στο ματς της περασμένης Κυριακής (4/12) στην Καρδίτσα είχε 28 πόντους με 2/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κοψίματα εναντίον, 2 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 29’ και 47’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…