Κεντρική Elite League O Αμύντας ανακοίνωσε στον ΝΕΟΛ τον Καλδή (pic)

O Αμύντας ανακοίνωσε στον ΝΕΟΛ τον Καλδή (pic)

panos kaldis amyntas.jpg

Παίκτης του ΝΕΟΛ θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν ο Πάνος Καλδής. Ο Αμύντας ανακοίνωσε τον δανεισμό του 22χρονου γκαρντ στην ομάδα της Κεφαλονιάς, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει το καλοκαίρι ακόμη πιο έτοιμος.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας αποχαιρετά τον αθλητή των Ανδρών, Πάνο Καλδή, ο οποίος συνεχίζει δανεικός, για το υπόλοιπο της σεζόν, στο Ναυταθληκτικό Εκπολιτιστικό Όμιλο Ληξουρίου, που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 22χρονος guard αποτελεί πολύτιμη μονάδα στην ομάδα μας, έχοντας βοηθήσει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αλλά και στη λειτουργία της. Μαζί του ζήσαμε επιτυχίες, από την περίοδο 2016-17, που είναι μέλος της πρώτης ομάδας, έως σήμερα, με ένα διάστημα δανεισμού του για δύο σεζόν (2020-22).

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και οι φίλαθλοι των “πορτοκαλί” εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τον παίκτη, που θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας και εύχονται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα του, μετά την κοινή απόφαση συνέχισης της καριέρας του. Οι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν και με τους φιλάθλους μας στον Υμηττό θα είναι πάντα δυνατοί.

Καλή συνέχεια και καλή αντάμωση Πάνο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…