Κεντρική Διεθνή Νέντοβιτς: «Φαβορί η Γαλλία για το τρόπαιο»

Νέντοβιτς: «Φαβορί η Γαλλία για το τρόπαιο»

Νεμάνια Νέντοβιτς

Για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο μίλησε ο Νέντοβιτς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς που φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, σχολίασε τη συμμετοχή της Εθνικής Σερβίας στο World Cup του Κατάρ, ενώ δήλωσε πως φαβορί για τον τίτλο είναι η Γαλλία.

Τη φετινή σεζόν στον Ερυθρό, ο Νέντοβιτς έχει μέσο όρο 13.5 πόντους ανά αγώνα, 1.3 ριμπάουντ και 2.8 ασιστ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λίγο περίεργο, επειδή δεν είναι καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε ολόκληρο λόγω των υποχρεώσεών μας αλλά το προσπαθώ. Από μικρός έβλεπα τη Γιουγκοσλαβία και μετά τη Σερβία.

Θυμάμαι τον Ντράγκαν Στόικοβιτς, τον προπονητή μας που έδωσε αρκετές χαρές, όπως και τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς και τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί έχουμε ευκαιρία για διάκριση.

Έχουμε μία ήττα από τη Βραζιλία, αξίζαμε να κερδίσουμε το Καμερούν αλλά είναι 80% στο χέρι μας να κερδίσουμε την Ελβετία και συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδα. Θα είναι δύσκολο να το δω το ματς γιατί παίζουμε με τη Βίρτους την ίδια μέρα και θα τρέξω σπίτι να προλάβω. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για τη Σερβία την τελευταία δεκαετία.

Υπήρχαν πολλές εκπλήξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε έναν Αργεντίνο στην ομάδα και γνωρίζω πόσο υπέφερε μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία. Υπάρχουν φαβορί όπως η Γαλλία, που πιστεύω ότι θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Περιμένω και μερικές ομάδες να ανεβάσουν το επίπεδό τους, υπάρχει πίεση στον όμιλο γιατί μία ήττα μπορεί να σε αφήσει έξω.

Την επόμενη φορά που θα σας μιλήσω θα ήθελα να είναι πριν από ένα νοκ άουτ της Σερβίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…