Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Λυκογιάννης: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Άρης Λυκογιάννης

Στην επιθυμία της νίκης στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του έπειτα από την νίκη του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην ανωτερότητα και στην επιθυμία που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Σαφέστατα υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από πλευράς μας γιατί πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μένει ένα παιχνίδι για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και κάνουμε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα σε μια πολύ ποιοτική και δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, ερχόμενη με απουσίες που για το δικό μας ρόστερ είναι πολύ σημαντικές. Με εξαίρεση το πρώτο τρίλεπτο που η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό τρανζίσιον και έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα, από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε.

Για 36-37 λεπτά ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, πήραμε σωστές αποφάσεις. Είχαμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρ’ ότι είχαμε λειψανδρία στους ψηλούς αυτό φάνηκε γιατί τα ριμπάουντ ήταν 40-27 υπέρ μας. Όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι έχεις 43% τρίποντο έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις. Είναι πολύ σημαντική νίκη, θα τη σκεφτούμε τώρα και από αύριο θα επιστρέψουμε στη δουλειά».

Για τη σημασία της νίκης: «Όταν είναι νωρίς στο πρωτάθλημα είναι παρακινδυνευμένο. Είναι μια νίκη όμως που μας δείχνει έναν δρόμο. Το πρόγραμμά μας δεν είναι άσχημο στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και οι παίκτες να δίνουν την ίδια αφοσίωση και το ίδιο κίνητρο. Οι παίκτες είναι διψασμένοι, οι ξένοι έχουν μεγάλο κίνητρο και οι Έλληνες έχουν αποδεχτεί τον ρόλο τους, κάτι που μας πλήγωσε πέρυσι. Και κατ’ επέκταση έρχονται μεγάλες νίκες όπως αυτή».

 

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …