Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Λυκογιάννης: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Lykogiannis 1

Ευχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του, στάθηκε στη νίκη και στον τρόπο που διαχειρίστηκε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι. Αναφέρθηκε επίσης και στην ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

Για το πως περίμενε τον αγώνα απέναντι στην Καρδίτσα: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καρδίτσα ξέραμε πως παίζει για τη ζωή της. Βρεθήκαμε σε καταπληκτική μέρα και στην επίθεση και αμυντικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η Καρδίτσα βρήκε μόνο κάποιους πόντους όταν χαλαρώσαμε τα τελευταία πέντε λεπτά. Κερδίσαμε δίκαια».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Άλλο παιχνίδι το ένα, άλλο το άλλο. Σίγουρα η εμφάνιση μας δίνει ψυχολογία. Πιστεύω είμαστε στο σωστό σημείο, είμαστε πολύ καλά».

Στη συνέχεια σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας, όπως και εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι η Καρδίτσα ήταν πλήρης. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, τόσο αμυντικά που ο αντίπαλος έμεινε χαμηλά και σκόραρε πόντους στο τέλος του αγώνα, αλλά ήμασταν τρομεροί στην επίθεση με 18 τρίποντα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τελειώνει ένας κύκλος τριών απαιτητικών εκτός έδρας αγώνων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …