Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Λυκογιάννης: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Λυκογιάννης: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

paok malaga bcl

Καταπέλτης για τους διαιτητές ο Άρης Λυκογιάννης. 

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Μάλαγα, και ηττήθηκε με σκορ 85-88. Ο Άρης Λυκογιάννης εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος από τη διαιτησία του αγώνα, ενώ τέλος έδωσε συχαρήτηρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι ως το τέλος. Δώσαμε τα πάντα και δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες μας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι. Όλοι είδαν τι έγινε… Θα κάνουμε τη δουλειά μας, θα δούμε το βίντεο και θα δούμε τί μπορούμε να κάνουμε επισήμως, γιατί αυτό που έγινε σήμερα εδώ, είναι στο όριο του γελοίου.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να δεχτείς στο πλαίσιο του ανθρώπινου λάθους… Υπάρχουν όμως συνεχόμενες φάσεις και μια διαδικασία αντιμετώπισης που δε μπορώ να χαρακτηρίσω. Πρώτη φορά βλέπω τάκλιν κι αντί να σφυρίζεται παράβαση να δεχόμαστε καλάθι και τεχνική ποινή. Δε μπορώ να δεχτώ ότι υπήρχε ανθρώπινο λάθος σήμερα. Μπήκε μπουρλότο σε ένα παιχνίδι επειδή τρεις άνθρωποι ήρθαν εδώ για να κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά. Την ατμόσφαιρα αυτή, αυτοί τη δημιούργησαν…

Η συμπεριφορά δεν είναι ανάλογη του επιπέδου της διοργάνωσης που έχει κάνει βήματα μπροστά. Δεν πρέπει να ανέβει το επίπεδο και σε αυτούς που διευθύνουν; Αν όσοι είδαν το παιχνίδι οι τρεις που σφύριξαν το παιχνίδι, ήταν αντίστοιχοι αυτού του επιπέδου, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχασαν τελείως τον έλεγχο σήμερα και η συμπεριφορά τους δεν αρμόζει για το επίπεδο της διοργάνωσης και των δύο ομάδων σήμερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…