Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Γαλατσόπουλος: «Γέμισε με οικογένειες και παιδιά το ΟΑΚΑ»

Γαλατσόπουλος: «Γέμισε με οικογένειες και παιδιά το ΟΑΚΑ»

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Στη μεγάλη επιτυχία του φετινού All Star στάθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ του Βαγγέλη Ιωάννου, σχολίασε το 25ο All Star Game που διεξήχθει στην Αθήνα, και αναφέρθηκε στο Hall of Fame του ΕΣΑΚΕ για τα 30 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επανασυστήσαμε τον θεσμό του All Star Game μετά από 4 χρόνια διακοπής, και μετά την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με δική μου εισήγηση που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ το κάναμε στο ΟΑΚΑ, με την λογικό ότι είναι ένα ωραίο θέαμα που πρέπει να γίνεται σε έναν ωραίο χώρο όπως το ΟΑΚΑ. Ήταν μια συνειδητή επιλογή.

Ήταν ένα χαρούμενο γεγονός ότι ήρθαν στο ΟΑΚΑ οικογένειες και παιδιά και η πρόσελευση ήταν 8.500 κόσμος. Το δεύτερο σημαντικό του event ήταν η Γιορτή για τα 30 Χρόνια του ΕΣΑΚΕ, η δημιουργία του Ψηφιακού Hall of Fame με την είσοδο των πρώτων 30 Αθλητών που αποτελούν την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και των 3 προπονητών, του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς, του Γιάννη Ιωαννίδη το βραβείο του οποίου παρέλαβε ο συνεργάτης του επί χρόνια Γιάννης Ιωαννίδης «Ολλανδός» και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Τιμούμε το παρελθόν, βλέπουμε το παρόν και δημιουργούμε το μέλλον. Η μεγάλη επιτυχία του All Star ήταν ότι 8.500 παιδιά και οικογένειες χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές. Δημιουργούμε ωραία event για τα παιδιά που είναι το μέλλον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…