Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια του Κυπέλλου

ΕΟΚ: Η ενημέρωση για τα εισιτήρια του Κυπέλλου

Στα «Δύο Αοράκια» το Final-8.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στην Κρήτη τον Φεβρουάριο (16-19/2).

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το μπάσκετ είναι γιορτή και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας είναι έτοιμο να το αποδείξει για μία ακόμη φορά. Το μεγάλο ραντεβού έχει κλειστεί στο Ηράκλειο, 16-19 Φεβρουαρίου, εκεί όπου θα συναντηθούν οι επτά καλύτερες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League και ο Πανιώνιος που πήρε την πρόκριση μέσω του UNICEF Trophy από τα εθνικά πρωταθλήματα. Από σήμερα μπορεί όποιος θέλει να γίνει κομμάτι αυτής της γιορτής να κλείσει τη δική του θέση στο νέο κλειστό Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να κάνουν προκράτηση, κάνοντας αίτηση ενδιαφέροντος αναφέροντας παράλληλα την κατηγορία εισιτηρίων για την οποία ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί πως το ένα εισιτήριο αφορά το σύνολο των επτά αγώνων που μπορεί να διεξαχθούν (τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί, τελικός).

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Κατηγορία 4: 69 ευρώ
Κατηγορία 3: 80 ευρώ
Κατηγορία 2: 99 ευρώ
Κατηγορία 1: 130 ευρώ
Κατηγορία Gold: 170 ευρώ
Κατηγορία Platinum 2: 239 ευρώ
Κατηγορία Platinum 1: 259 ευρώ

Δικαιούχοι των εισιτηρίων είναι όσοι αθλητές /αθλήτριες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μητρώο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς και ο/η κηδεμόνας που πραγματοποίησε την εγγραφή του ανήλικου αθλητή/αθλήτριας στο ηλεκτρονικό μητρώο και όσοι είχαν πάρει ηλεκτρονικό εισιτήριο για κάποιον ή κάποιους από τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Λετονία και το τουρνουά Aegean Acropolis.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει προκράτηση για δύο εισιτήρια. Οι θέσεις θα δοθούν τυχαία, ανάλογα πάντα με την κατηγορία που έχει επιλέξει ο κάθε φίλαθλος, με βάση τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι κύριο μέλημα της ΕΟΚ και γι’ αυτό το λόγο η λίστα με τις προκρατήσεις θα διασταυρωθεί με τη βοήθεια των αρχών. Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο να επιδεικνύεται και η αστυνομική ταυτότητα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επίσης όσοι ανήλικοι από τους δικαιούχους δεν έχουν ακόμα Αστυνομική Ταυτότητα να βάζουν στο πεδίο την λέξη ΠΑΙΔΙ.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να λάβουν το εισιτήριό τους ως το τέλος Ιανουαρίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «115 χρόνια ένδοξης ιστορίας»

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τα 115 χρόνια ζωής του. Ο Παναθηναϊκός  γιορτάζει σημερα τα 115 …