Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Αν φύγει ο Πολονάρα, έχουμε εναλλακτικές»

Αταμάν: «Αν φύγει ο Πολονάρα, έχουμε εναλλακτικές»

Πολονάρα

Ο Έργκιν Αταμάν σχολίασε την πιθανή αποχώρηση του Πολονάρα.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι η απόδοση του Πολονάρα δεν ήταν ικανοποιητική, γεγονός που περιόρισε τον χρόνο παιχνιδιού του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να δυσαρεστηθεί.

Όπως είπε ο ίδιος, εάν δεχτεί την κατάλληλη πρόταση, ο προπονητής θα τον αφήσει να φύγει από τον σύλλογο.

Ο Ακίλε Πολονάρα δεν έπαιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο απέναντι στον Παναθηναϊκό , παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε τον πρώτο λόγο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες για την αποχώρηση του Ιταλού παίκτη από την τουρκική ομάδα και πιθανή ένταξη του στη Βίρτους Μπολόνια. Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής Εργκίν Αταμάν σχολίασε το θέμα.

«Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη συνεισφορά που θέλαμε από τον Αχιλλέα Πολονάρα, οπότε δεν μπορούμε να τον εντάξουμε σε αγώνες πρωταθλήματος [λόγω ορίου ξένων παικτών].

Αυτή η κατάσταση στεναχωρεί τον παίκτη.  Ο μάνατζέρ του επικοινώνησε μαζί μας και δήλωσε ότι υπάρχουν σύλλογοι που θέλουν τον Πολονάρα», είπε ο Αταμάν.

Είναι φυσικά ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Υπάρχει μεταγραφική περίοδος 1 εβδομάδας στην EuroLeague σε 2 εβδομάδες και του είπαμε ότι μπορούμε να το συζητήσουμε αν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Αν φύγει έχουμε εναλλακτικές,  έχουμε ακόμη και περισσότερες από μια εναλλακτική.

Εξετάζουμε την κατάσταση, αλλά ο λόγος που δεν έπαιξε σήμερα ήταν λόγω του προγράμματος των αγώνων μας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…