Κεντρική Basket League Άρης – Λαύριο 87-61

Άρης – Λαύριο 87-61

Άρης - Λαύριο, Προγνωστικά

Ο Άρης πέτυχε την πέμπτη νίκη του.

Ο Άρης υποδέχτηκε στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο το Λαύριο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Τα πρώτα πέντε αγωνιστικά λεπτά μεταξύ Άρη και Λαυρίου ήταν αρκετά ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τις εναλλαγές στο σκορ να είναι αρκετές. Μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους και «χτίσανε» μια πρώτη μικρή διαφορά 7 πόντων (25-18).

Η συνέχεια βρήκε την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να προσπαθεί να μειώσει στο σκορ και να κατορθώνει να πλησιάσει στους 3 (28-25). Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άρης βρήκε καλές επιλογές, ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα να τρέξει ένα δικό του επί μέρους 17-5 (45-30). Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το Λαύριο κατάφερε απλά να «ροκανίσει» τη διαφορά για το 48-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λαύριο ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα. Το γρήγορο 5-0 των φιλοξενούμενων ανάγκασε τον Γιάννη Καστρίτη να καλέσει άμεσα τάιμ-άουτ. Μετά από αυτό ο Άρης παρουσιάστηκε καλύτερος, αύξησε ξανά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και δεν επέτρεψε στο Λαύριο να την ρίξει κάτω από τους 10, μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη συνέχισαν στα ίδια επίπεδα έντασης και ενέργειας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν τη διαφορά μέχρι και τους 28 (87-59). Το τελικό 87-61 σφραγίστηκε λίγο αργότερα με τους «κιτρινόμαυρους» να αποθεώνονται από τον κόσμο της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-35, 65-51, 87-61.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…