Κεντρική NBA Aντετοκούνμπο: «Aνυπομονώ να γυρίσει ο Μίντλετον για να ξεκινήσει το πάρτι»
NBA

Aντετοκούνμπο: «Aνυπομονώ να γυρίσει ο Μίντλετον για να ξεκινήσει το πάρτι»

antetokounmpo 21

Με ανυπομονησία περιμένει να επιστρέψει στα παρκέ ο Μίντλετον για να ξεκινήσει το… πάρτι, όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Νετς

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Δεν γίνεται να περιμένεις ότι οι αντίπαλοι απλώς θα σου δώσουν το παιχνίδι. Πρέπει να παίξεις καλό μπάσκετ, να παίξεις καλή άμυνα και να παλέψεις. Κανείς δεν θα σου δώσει κάτι.

Δεν θα σου δώσει κανείς κάτι στην ζωή επειδή είσαι πιο όμορφος, ή είσαι πιο cool. Πρέπει να το αρπάξεις. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός.

Εμπιστεύομαι την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, αλλά κάποιες φορές βγαίνουμε στο παρκέ και νομίζουμε ότι ο αντίπαλος απλώς θα μας δώσει το παιχνίδι. Δεν πάει έτσι. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παλέψεις. Θα επιστρέψει ο Μίντλετον, θα έχουμε μία υγιή ομάδα.

Απλώς πιστεύω ότι δεν βάζουμε σουτ. Όταν δεν βάζουμε σουτ, δεν είμαστε καλοί. Όταν βάζουμε σουτ, το γήπεδο μοιάζει με ωκεανό. Όταν δεν βάζουμε σουτ, τότε ο αντίπαλος θα γεμίσει την ρακέτα, θα αφήσει παίκτες ελεύθερους και θα υποχρεώσει εμένα και τον Χόλιντεϊ να πασάρουμε περισσότερο.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Προφανώς πρέπει να παίζουμε ελεύθερα και να μην ανησυχούμε μήπως χάσουμε κάποιο σουτ. Κάθε κατοχή μετράει και πρέπει να χτίσουμε από τώρα αυτή τη συνήθεια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να το κάνουμε αυτό.

Βοηθάει πολύ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα, ένας από τους καλύτερους σουτέρ κα ένας από τους κορυφαίους closers. Aποτελεί απειλή και τραβάει την προσοχή.

Ο κόσμος πρέπει να τον μαρκάρει και αυτό κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Είναι απίστευτο να τον έχουμε στο παρκέ, γιατί παίρνω ανάσα. Aνυπομονώ να γυρίσει υγιής και να είναι ο εαυτός του, ώστε να μαζέψουμε πάλι την μπάντα και να ξεκινήσει το πάρτι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…