Κεντρική Elite League Αίαντας Ευόσμου: «Φίλοι της Μεγαρίδας απομονώστε τους θερμοκέφαλους»

Αίαντας Ευόσμου: «Φίλοι της Μεγαρίδας απομονώστε τους θερμοκέφαλους»

Γ' Εθνική 3ος όμιλος αποτελέσματα

Ο Αίαντας Ευόσμου έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή τα παράπονα της Νεανικής Ένωσης της Μεγαρίδας για την δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  της ομάδας:

Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στις απαντήσεις της κατά τα άλλα συμπαθέστατης ομάδας της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ  ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ  ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ.

Το μπάσκετ είναι ένα δύσκολο άθλημα και έχει χαρές και λύπες. Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε τα παιχνίδια με τα δικά μας μάτια. Δηλαδή και να μας ευνοούν «παίζοντας» η διαιτησία 70% υπέρ μας και εμείς να νομίζουμε ότι μας αδικεί. Με 26 rebound διαφορά δεν κερδίζεται κανένας αγώνας άσχετα αν θέλουν όλοι να κερδίσεις. Ξέρετε εσείς τι εννοώ.

Πρώτη φορά βλέπουμε η πίκρα της ήττας να γίνεται επίθεση σε ένα δημοσιογράφο που μεταδίδει  έναν αγώνα και αυτό χριστιανικό μήνυμα.

Φίλοι της ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ μην αφήνετε την πίκρα της ήττας να σας οδηγεί σε λάθος ανακοινώσεις. Απομονώστε τους θερμοκέφαλους. Είστε φίλοι μας, σας συμπαθούμε και μείνετε σεμνοί αφού μια ήττα δεν αλλάζει κάτι.

ΦΙΛΙΚΑ ​​
​​​​​​ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Χθες έγινε και άλλη ανακοίνωση με αιχμές για τη διαιτησία (από τον προπονητή) . Έλεος φίλοι μας με το 70/30 και διαμαρτύρεστε ;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…