Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: «Καμπάνα» τριών αγωνιστικών από το BCL

ΑΕΚ: «Καμπάνα» τριών αγωνιστικών από το BCL

ΑΕΚ Ρέτζιο Εμίλια

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στην ΑΕΚ. Η Ένωση τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο Basketball Champions League για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στην αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Αναλυτικά:

«Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών («κεκλεισμένων των θυρών») τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο tickets@aekbc.gr. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

Με «ελληνικό αέρα» το Top5 του BCL. Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην καλύτερη πεντάδ…