Κεντρική Ελλάδα ΑΕ Καρύστου: «Μπαμ» με Τσιάκο

ΑΕ Καρύστου: «Μπαμ» με Τσιάκο

giorgos tsiakos karystos

Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕ Καρύστου. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Γιώργου Τσιάκου, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά:

«Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Τσιάκου Γιώργιου.

Ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της μπασκετικής ιστορίας της Ελλάδας, με μεγάλη καριέρα τόσο στο Ελληνικό, όσο και στα εκτός συνόρων πρωταθλήματα. Το βιογραφικό του δεν επιδέχεται σχολιασμού αφού πρόκειται για ένα καταξιωμένο αθλητή που αγωνιζόταν πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Η συμφωνία με τον Γιώργο ήρθε μέσα σε λίγα λεπτά, αφού οι απόψεις και τα πλάνα του coach Δημητρίου ήταν ταυτόσημα.

Ο Γιώργος πλέον θα κοσμεί την ομάδα μας και η μεταγραφή του θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου.

Δηλώσεις Coach Δημητρίου:

Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα μας, να έχει στις τάξεις της έναν καταξιωμένο αθλητή σαν τον Τσιάκο. Ο Γιώργος αποτελεί την ιδανική λύση για εμάς και πιστεύω ότι θα μας δώσει, όχι μόνο έξτρα αποτελεσματικότητα στο low post, αλλά με την εμπειρία του θα «ξεκλειδώσει» επιθετικά την ομάδα. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά και ανυπομονούμε για την πρώτη επίσημη παρουσία του. Γιώργο σε ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασης μας, εύχομαι υγεία και να χαρούμε όλοι μαζί το μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον coach του Πανερυθραϊκού Χουχουλή, αρωγός της προσπάθειας που κάνουμε να αναδείξουμε το μπάσκετ της πόλης της Καρύστου. Χωρίς την συμβολή του Δημήτρη δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Δηλώσεις Τσιάκου:

Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του ΑΕ Καρύστου. Από την πρώτη επαφή με τον κόουτς Δημητρίου με έκανε να καταλάβω ότι η Κάρυστος είναι έκτος από μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν τα βασικά (fondamentals) του παιχνιδιού ,και μια οικογένεια που ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν η απόφαση να ενταχτώ στην ομάδα ήτανε για εμένα εύκολη και λόγω κοινής μου φιλοσοφίας με τον κόουτς αλλά και λόγω ότι πια μετά από τόσα που έχω ζήσει στην καριέρα μου το να ευχαριστιέμαι κάθε στιγμή του παιχνιδιού και συνάμα να έχουμε και στόχους πρωταθλητισμού ήτανε αυτό ακριβώς που ήθελα. Εύχομαι να έχουμε την καλύτερη δυνατή χρονιά και στο τέλος να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…