Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στην κορυφή των σκόρερ ο Χαντς με τρεις επιδόσεις 20+

Στην κορυφή των σκόρερ ο Χαντς με τρεις επιδόσεις 20+

Χαντς

Ο Τζέιλεν Χαντς ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Ο Τζέιλεν Χάντς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με το Λαύριο. Με τη χθεσινή του εμφάνιση, ο Aμερικανός γκαρντ μπήκε στην τετράδα των σκόρερ της Basket League.

Η σχετική ανάρτηση του ΕΣΑΚΕ για τον Χαντς και όχι μόνο:

Ο Αμερικανός είχε αυτήν την πρωτιά μεταξύ των παικτών του «δικεφάλου» για τέταρτη φορά στα πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Μετράει συνολικά 97 πόντους που του έδωσαν, έστω και προσωρινά την πρωτιά των σκόρερ της Basket League, αφού σήμερα (6/11) αγωνίζονται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (90) και ο Μάρκους Ντένμον (82).

Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως έχει 25 περισσότερους από τον δεύτερο σκόρερ του ΠΑΟΚ, τον Γιανίκ Φράνκε (72) ενώ ακόμη πιο πίσω είναι ο τρίτος Νέιτ Ρένφρο (45).

Ο Χαντς είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της Basket League ως τώρα, με τρεις επιδόσεις 20+ πόντων. Πέραν του Σταρκς του Κολοσσού, το κατάφεραν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Μάρκους Ντένμον.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τη 289η εμφάνιση του στην Basket League μπήκε στην 60άδα της σχετικής λίστας, «πιάνοντας» στην 60ή θέση της τον Γιάννη Λάππα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης συμπλήρωσε 50 εμφανίσεις πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Είναι ο 47ος που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό στα χρόνια της Basket League (από το 1992-’93).

Ο Νέιτ Ρένφρο με τη μοναδική του τάπα στο παιχνίδι, μπήκε στην 20άδα των ξένων μπλοκέρ του Δικεφάλου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Έφτασε στις 18 τους Λόρενς Φάντεμπεργκ, Κένι Γκρέγκορι και Αμίτ Ταμίρ.

Ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς στατιστικό λάθος κι έφτασε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στα 7+ ριμπάουντ.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …