Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Εκπληκτικός ο Τολιόπουλος»

Σπανούλης: «Εκπληκτικός ο Τολιόπουλος»

spanoulis peristeri aris

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ο Βασίλης Σπανούλης. 

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το ματς με τον Άρη, αναφέρθηκε στο πολύ καλό παιχνίδι της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική επίδοση του Βασίλη Τολιόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μας καθώς χάσαμε τον Φρανσίσκο που γύρισε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας με θλάση. Ο Αγραβάνης είχε κι αυτός θλάση και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές τον Τόλη (σ.σ. Καρατζάς) και τον Γιώργο (σ.σ. Σεραλίδης) που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε ένα τέτοιο ιατρικό επιτελείο, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μιας χρονιάς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Γύρισε ο Κασελάκης μετά από απουσία περίπου ενός μήνα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες προετοιμασίας, δεν κάναμε προετοιμασία γιατί ήταν στις εθνικές ομάδες τα περισσότερα παιδιά. Δουλέψαμε ουσιαστικά δυο-τρεις ημέρες μόνο. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος από άποψη θεάματος. Πετύχαμε τον Βασιλάκη (Τολιόπουλο) σε εκπληκτική ημέρα. Συγχαρητήρια έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε να τον περιορίσουμε με τον Σακούρ (Τζούστον) που έκανε εκπληκτική δουλειά πάνω του. Όλα τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά έδειξαν καρδιά. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες τους πρωταγωνιστές για τη σημαντική νίκη».

Όταν ρωτήθηκε για τον περιορισμό του Τολιόπουλου, υποστήριξε: «Ήταν εκπληκτικός. Όταν ο αντίπαλος έχει έναν παίκτη που βάζει εννιά τρίποντα και η ομάδα του επιτυγχάνει συνολικά 16 τρίποντα κατά 98% κερδίζει! Το να καταφέρεις να πάρεις αυτό το παιχνίδι δείχνει και τη δυναμική τη δική μας. Το πόσο καλά παίξαμε και πόσο δεν επηρεαστήκαμε απ’ όλο αυτό, γιατί συνήθως όταν ένας παίκτης βάζει τόσο μεγάλα σουτ επηρεάζει όλη την ομάδα και μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση της δικιάς του ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…