Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Σπανούλης: «Δεν ετοίμασα σωστά την ομάδα»

Σπανούλης: «Δεν ετοίμασα σωστά την ομάδα»

Βασίλης Σπανούλης

Ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης.

Το Περιστέρι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρίτας (71-82), για δεύτερη φορά στους ομίλους του BCL και ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως οι παίκτες του δεν προσπάθησαν και δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Ανέλαβε μάλιστα την ευθύνη για την εικόνα που έδειξε το Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Η Ρίτας έπαιξε καλύτερα από εμάς, χάσαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Όταν χάνεις τα ριμπάουντ δείχνει έλλειψη προσπάθειας και αυτό είναι το χειρότερο. Ως προπονητής δέχομαι τα πάντα, κακή μέρα, άστοχα σουτ. Αλλά την έλλειψη προσπάθειας δεν τη δέχομαι και αυτό βαραίνει εμένα, αναλαμβάνω την ευθύνη. Σημαίνει ότι δεν ετοίμασα σωστά την ομάδα.

Η Ρίτας έδειξε ότι είναι ανώτερη από εμάς, είναι πρωταθλητές Λιθουανίας. Το ίδιο ισχύει και για την Τενερίφη που είναι πρώτη στην Ισπανία. Εμείς ακόμα χτιζόμαστε, ήταν ο Κασελάκης και ο Φρανσίσκο έξω, μετά ήρθε ο Αγραβάνης. Είναι δικές μου ευθύνες να βρω τη λύση.

Με Μπίλαν, Αγραβάνη, Κασελάκη, Τζούστον, Ραντάνοφ πιστεύω δεν έπρεπε να μας προβληματίζει το ριμπάουντ, αλλά στο παιχνίδι είδαμε άλλα. Ήταν έλλειψη συγκέντρωσης και όχι κάποιο πρόβλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Να συνεχίσει το όνειρο θέλει το Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Τενερίφη, στον ημιτελικό του F4 του BCL. Το Περιστέρι ανοίγ…