Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Ρίτας – Περιστέρι 89-64 (vid)

Ρίτας – Περιστέρι 89-64 (vid)

Βαριά ήττα για το Περιστέρι

Όλα στραβά κι ανάποδα για το Περιστέρι.

Εφιάλτης δίχως τέλος ήταν το ταξίδι στο Βίλνιους για το Περιστέρι, που όχι μόνο γνώρισε βαριά ήττα από τη Ρίτας (89-64), αλλά είδε και τον καλύτερο παίκτη του (Φραντσίσκο) να αποχωρεί τραυματίας, τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση.

Η αλήθεια είναι πως το Περιστέρι δεν μπήκε ποτέ στη λογική του αγώνα. Η διαφορά, έτσι όπως καταγράφηκε στο παρκέ ήταν χαοτική, με τους γηπεδούχους να κάνουν πάρτι και να τελειώνουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.

Το Περιστέρι έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μισό, εκμεταλλευόμενο και το γεγονός ότι οι παίκτες της Ρίτας κατέβασαν ταχύτητα, αλλά και πάλι το μόνο που κατόρθωσε ήταν να έχει ένα ισορροπημένο 20λεπτο, χωρίς όμως να περιορίσει τη διαφορά.

Ο γνωστός μας Μάρκους Φόστερ ήταν πονοκέφαλος για το Περιστέρι, Φρίντρικσον, Εχόντας και Νορμάντας τον ακολούθησαν στο σκοράρισμα. Αυτοί οι τέσσερις σημείωσαν 72 πόντους, οκτώ περισσότερους απ’ όσους πέτυχαν συνολικά οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη. Για το Περιστέρι, Φραντσίσκο και Μωραΐτης ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 52-26, 74-51, 89-64.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …