Κεντρική Ασίστ Περαστικός Όλη η αλήθεια για την υπόθεση Μήτογλου

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση Μήτογλου

Ο Μήτογλου και το ντόπινγκ

Τι συμβαίνει με τον Μήτογλου; Εδώ θα τα μάθετε όλα.

Καλησπέρα σε όλα τα καλά μου φιλαράκια. Κάθε φορά, που θα λαμβάνετε αντικρουόμενες πληροφορίες, που θα μπερδεύεστε και δεν θα ξέρετε τι να πιστέψετε, θα εμφανίζομαι. Ο «Περαστικός» είναι εδώ, για να σας εξηγήσει τι συμβαίνει με την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, γιατί πολλά γράφονται και περισσότερα ακούγονται.

Πάλι τυχερός στάθηκα. Σκεφτόμουν χθες «τι να φάω, τι να φάω;». Πήγα σ’ ένα εξαιρετικό μαγαζί, που μου σύστησε ο φίλος μου ο Κογκαλίδης. Μπαίνω μέσα, τους λέω «τι έχετε από θαλασσινά;». «Αλάτι» μου απαντά και βάζει τα γέλια. Έφυγα εκνευρισμένος, πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα και του λέω «Τάσο, πού να πάω για να φάω θαλασσινά». «Στο Ψαροχώρι» μου λέει και να ‘μια. Με το ζόρι βρήκα τραπέζι.

Εκεί που ξεκίνησα να τρώω τα πρώτα πιάτα (φοβερό το carpaccio λαβράκι και τα ψητά μύδια), σκάει δίπλα μια παρέα. Ένας γιατρός, γνωστός στον χώρο του μπάσκετ, ένας κορυφαίος φυσικοθεραπευτής κι ένας άλλος, που δεν τον ήξερα. Περαστικός εγώ, δεν με πήραν χαμπάρι. Άρχισαν να μιλούν για την υπόθεση Μήτογλου.

Η γιατρός κι ο Μήτογλου

Η ιστορία που έσκασε με τη γιατρό, που φέρεται να είναι υπεύθυνη για την ουσία, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση τον Ντίνο, ήταν στο επίκεντρο. Ο νεαρός, που δεν αναγνώρισα, ρώτησε αν η γιατρός μπορεί να έδωσε εν αγνοία του Μήτογλου τις απαγορευμένες ουσίες κι αυτό να λειτουργήσει υπέρ του.

«Αποκλείεται» είπαν μ’ ένα στόμα κι οι δύο. «Η WADA είναι κάθετη σε αυτό. Κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για ό,τι μπαίνει στον οργανισμό του» είπε ο γιατρός και συμφώνησε ο φυσικοθεραπευτής, που είναι γνώστης (απ’ ότι κατάλαβα) των θεμάτων, που άπτονται της WADA.

Σκέφτηκα κι εγώ, πως αν αυτό μπορούσε να λειτουργήσει ως άλλοθι, ή έστω ως ελαφρυντικό, θα μπορέσουν στο μέλλον να το αξιοποιήσουν όλοι, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζαν. Κι είμαι βέβαιος (Περαστικός από το μπάσκετ δεν είμαι) ότι ο Μήτογλου δεν γνώριζε. Αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει. Άρα η ιστορία με τη γιατρό, δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα για τον Έλληνα διεθνή. Ό,τι είναι να ‘ρθει, θα έρθει…

Ο Αμερικανός με την αρθρίτιδα

Εκεί που έσκασε το ψητό θράψαλο, τα φοβερά στρείδια, το ριζότο με μελάνι σουπιάς κι ο ελαχίστως ψημένος τόνος, έσκασε κι η βόμβα από τον γιατρό. Μιλούσε με τον φυσικοθεραπευτή, όχι για τον Μήτογλου (εξαντλήθηκε το κεφάλαιο), για έναν Αμερικανό παίκτη, που αγωνίζεται στην Basket League κι είναι ψηλός.

Ο τύπος -έλεγαν- έχει περισσότερη αρθρίτιδα από τη μάνα μου. Κι ότι το γνώριζε ο κόουτς της ομάδας, αλλά εισηγήθηκε την απόκτησή του, γιατί έριξε το κασέ.

Ακόμα όλα είναι καλά, γιατί αυτή την εποχή το πρόβλημα είναι σε ύφεση. Όταν θα έρθει η έξαρση να δούμε. Πάντως, όπως έλεγε ο γιατρός, το θέμα το γνωρίζουν οι αντίπαλοι κι όλα τα pick & roll τα στήνουν απέναντί του. Ποιος είναι; Ο «Περαστικός» γνωρίζει, αλλά θα δεν θα σας το πει. Να το θυμηθείτε, όταν (απεύχομαι) ο παίκτης μπει στη λίστα των τραυματιών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…