Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Οι κλήσεις για Λετονία και Βέλγιο

Οι κλήσεις για Λετονία και Βέλγιο

Λετονία

Αντίστροφα μετρά η Εθνική για Λετονία και Βέλγιο.

Σε μία εβδομάδα από σήμερα (11/11, 19:00) η Εθνική μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα μετά το Eurobasket, με αντίπαλο τη Λετονία στο Ηράκλειο, για τα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπύλλου του 2023.

Το πρώτο ραντεβού των διεθνών ορίστηκε για τη Δευτέρα (7/11) στο «Νίκος Γκάλης», εκεί όπου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής θα υποδεχθεί τους διεθνείς, μαζί με το υπόλοιπο staff (Σάββα Καμπερίδη, Στέφανο Τριαντάφυλλο και Μάριο Μπατή).

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ποιοι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Euroleague θα είναι παρόντες στα ματς με Λετονία και Βέλγιο στο Μονς (14/11, 21:30) και αν τελικά ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την αλλαγή ημέρας του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα θα κάτσει στον πάγκο.

Οι 14 που κλήθηκαν είναι: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…