Κεντρική NBA Ο Κάιρι Ίρβινγκ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη (vid)
NBA

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη (vid)

Ίρβινγκ

Ζήτησε συγνώμη ο παίκτης των Νετς.

Την πρώτη του συνέντευξη από τότε που οι Μπρούκλιν Νετς τον έβγαλαν εκτός, παραχώρησε ο γκαρντ των Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, με τον ίδιο να λέει στον Ίαν Μπεγλί στο SNY το Σάββατο, ότι έπρεπε απλώς να είχε απαντήσει και να προχωρήσει. Τέλος αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ανατροφή του στο West Orange του Νιού Τζέρσεϊ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:

«Θέλω πραγματικά να εστιάσω στην πληγή που προκάλεσα ή στον αντίκτυπο που έκανα στην εβραϊκή κοινότητα, θέτοντας κάποιο είδος απειλής ή υποτιθέμενης απειλής για την εβραϊκή κοινότητα», είπε ο Irving στο SNY. “Θέλω απλώς να ζητήσω βαθιά συγγνώμη για όλες τις ενέργειές μου καθ’ όλη τη διάρκεια που έχει περάσει από την πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε η ανάρτηση. Είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ, αλλά αρχικά, αν μπορούσα να το ξανακάνω, θα εστιάζω να θεραπεύσω και να επιδιορθώσω πολλές από τις στενές μου σχέσεις με τους Εβραίους συγγενείς, τους αδελφούς και τις αδελφές μου.

Το ταξίδι μου είναι πολύ μοναδικό. Μεγάλωσα σε ένα μεγάλο χωνευτήρι γεμάτο διαφορετικές φυλές, κουλτούρες και θρησκείες ανθρώπων, έτσι πολλές από αυτές τις συζητήσεις σχετικά με τον αντισημιτισμό ή την αντι-μαύρη ή την αντιλευκότητα ή οποιοδήποτε αντι- που στρέφεται ενάντια σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, στο νοικοκυριό μου, συνηθίζαμε να μιλάμε γι ‘αυτό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…