Κεντρική NBA NBA: Μίλησε στο τέλος ο Ο’ Νιλ για τους Νετς
NBA

NBA: Μίλησε στο τέλος ο Ο’ Νιλ για τους Νετς

oneale

Οι Νετς  επέστρεψαν στις νίκες περνώντας με 109-107 από το Πόρτλαντ. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 35 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά ο Ρόις Ο’ Νιλ ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για το Μπρούκλιν.

Μετά το άστοχο σουτ του KD στην τελευταία κατοχή της ομάδας του, κατάφερε με φόλοου να στείλει την μπάλα στο καλάθι στα 0,7” πριν τη λήξη. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 25 και ο Άνφερνι Σάιμονς με 20 πόντους ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους που έπεσαν στο 8-5.

Οι Κινγκς σκαρφάλωσαν στο 8-6 νικώντας άνετα τους Σπερς με 130-112. Ο ΝτιΆαρον Φοξ είχε 28 και ο Μαλίκ Μονκ 26 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Ντέβιν Βάσελ είχε για το Σαν Αντόνιο, που συμπλήρωσε οκτώ ήττες στα εννιά τελευταία του παιχνίδια και έπεσε πλέον στο 6-10.

Φτάνοντας στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, οι Κλίπερς επιβλήθηκαν 96-91 των Πίστονς με 23 πόντους του Ρέτζι Τζάκσον και 16 του Πολ Τζορτζ. Ο Κογουάι Λέοναρντ επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία ενός μήνα και έδειξε «σκουριασμένος» με 6 πόντους (2/8 σουτ), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 25 λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…