Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλακ: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε»

Μπλακ: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε»

Ολυμπιακός, Ταρίκ Μπλακ

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια μίλησε ο Μπλακ.

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό το αυριανό ματς με τη Βαλένθια, ανέδειξε στη Media Day ο Ταρίκ Μπλακ. Στις δηλώσεις του, μια μέρα πριν το παιχνίδι με τους Ισπανούς, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και στον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Μπλακ για τη Βαλένθια: «Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά, έχει κάποιες σπουδαίες νίκες. Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας, Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να εκτελέσουμε σωστά τις οδηγίες του κόουτς και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας, για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο πάνω σε αυτό».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο κόουτς είναι εξαιρετικός προπονητής. Προφανώς το κάνει αυτό πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και ξέρει καλύτερα. Όμως, ο ρυθμός που δίνουμε στον αγώνα, παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή μας, οπότε κι αυτό το βράδυ θα είναι πολύ σημαντικός».

Για την ήττα από την Μονακό: «Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα παίζουν καλά. Υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και ξέραμε από πριν πως αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Ήταν σαν.. ξυπνητήρι. Δεν μας αρέσει να χάνουμε, όμως, μια ήττα μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε πιέσει να προχωρήσεις μπροστά. Οπότε το πήραμε πολύ σοβαρά κι επιστρέψαμε αμέσως στη δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Μας σόκαρε το ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ»

Στο ποσοστό πόντων που είχε  Ρεάλ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δη…