Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μωραΐτης: «θελουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους»

Μωραΐτης: «θελουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους»

moraitis 2 e1645824112524 jpg

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έκανε δηλώσεις λίγο πριν το παιχνίδι με την Λετονία στα «Δυο Αοράκια» (11/11, 19:00).

Ο Γκαρντ του περιστεριού στάθηκε στον κόσμο που θα είναι δίπλα τους, τονίζοντας πως θέλουν να τους κάνουν περήφανους, ενώ μίλησε και για το τι πρέπει να προσέξει η εθνική ομάδα από τον αντίπαλο.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο 23χρονος διεθνής:

«Η Λετονία είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε κάποιες απουσίες σημαντικών παικτών, όπως είναι ο Κασελάκης και ο Αγραβάνης. Όμως όλα τα παιδιά εδώ είμαστε πολύ δεμένοι, έχουμε πολύ καλή χημεία και παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε θα κάνουμε κάτι πολύ καλό. Στόχος είναι η νίκη», δήλωσε ο Μωραΐτης».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η Εθνική ομάδα; «Οι αντίπαλοι είναι όλοι πολύ καλοί σουτέρ, τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο και παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αν περιορίσουμε αυτά τα τρία στοιχεία, πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε», απάντησε ο γκαρντ του Περιστερίου.

Για το γεμάτο γήπεδο στο οποίο θα παίξει η Εθνική, τόνισε: «Η ομοσπονδία είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθά πολύ. Το να παίζουμε στο Ηράκλειο σε γεμάτο γήπεδο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου και θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…