Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 85-77 (vid)

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 85-77 (vid)

Τζέιμς, Μονακό

«Αχτύπητο δίδυμο» οδηγεί τη Μονακό.

Οι Γάλλοι συνεχίζουν απτόητοι κι ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα μπορούσε να σταματήσει την πορεία τους. Η Μονακό επικράτησε με 85-77, ίσως πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, έχοντας σε σπουδαία βραδιά τους Λόιντ και Τζέιμς.

Είναι ευλογία για κάθε προπονητή να έχει έναν… σταρ στην ομάδα του. Ο Ομπράντοβιτς έχει τρεις και κάθε βράδυ βγαίνουν οι δύο. Η Μονακό στήριξε τη νίκη της στον MVP της αναμέτρησης, Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος σημείωσε 20 οικονομικούς πόντους και στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος είχε έναν παραπάνω (21) με εξαιρετικά στατιστικά.

Βεβαίως, δεν ήταν μόνοι τους, καθώς και η… γαλλική αεροπορία έκανε τη δουλειά της. Ο Ντόντα Χολ τέλειωσε το ματς με 8 πόντους κι 7 ριμπάουντ, σε 19.25’’ συμμετοχής, ενώ ο Ντονάτας Μοντεγιούνας είχε 13 πόντους κι 6 ριμπάουντ. Καθόλου άσχημα.

Ο Λούκα Βιλντόζα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, πρέπει να τον περιμένουν οι Σέρβοι, που είχαν τον Νεμάνια Νέντοβιτς διψήφιο, αλλά τη σπουδαιότερη δουλειά την έκανε ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος είχε την καλύτερη ευρωπαϊκή του βραδιά, με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Σταθερά αξιόπιστος Μπεν Μπέντιλ, με 14 πόντους, αλλά δεν έφταναν για να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Ερυθρό Αστέρα. Η Μονακό ήταν ένα κλικ πιο μπροστά, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 38-31, 59-53, 85-77.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…