Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Λυκογιάννης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Λυκογιάννης

Για το ματς στην Πυλαία αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα Πάτρας (20/11) για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε δηλώσεις για το ματς στην Θεσσαλονίκη, και στάθηκε στην προετοιμασία που είχε ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των εθνικών υποχρεώσεων, αλλά ζήτησε και την στήριξη του κόσμου στο (PAOK Sports Arena).

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ:

«Μετά από 15 ημέρες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά για όλες τις ομάδες. Την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν απώλειες είτε με διεθνείς, είτε με άδειες που δόθηκαν. Έχει χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός, οπότε κλειδί είναι στο πόσο κοντά στην προηγούμενη κατάσταση θα βρεθούμε. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με απουσίες σημαντικών παικτών και ουσιαστικά μόλις τρεις ημέρες είχε η ομάδα να προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και με δεδομένη την απώλεια του Ντάρκο Κέλι»

«Αμυντικά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που του αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, έχει γρήγορες εκτελέσεις με περιφερειακά σουτ. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί εκφραστές στην επίθεσή τους και παιδιά που μπορούν να καθορίσουν αποτελέσματα, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε συλλογικά στην άμυνα και όχι να περιορίσουμε 1-2 παίκτες. Επιθετικά θα πρέπει να βρούμε ένα ρυθμό αντίστοιχο με αυτόν που είχαμε πριν σταματήσει το πρωτάθλημα. Τα βασικά μας επιθετικά όπλα να είναι σε καλή μέρα προκειμένου να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον κόσμο που θέλει η ομάδα δίπλα της:

«Είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο Παλατάκι και να στηρίξει την ομάδα. Είναι κάτι που γενικότερα ο οργανισμός το έχει ανάγκη και φυσικά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι ξέρουν πόση ώθηση μπορούν να δώσουν οι φίλαθλοι στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες. Οπότε είναι ανοικτή η πρόσκληση για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας».

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …