Κεντρική Elite League Ηρακλής: Η ΕΟΚ ανακάλεσε όλα τα δελτία των παικτών

Ηρακλής: Η ΕΟΚ ανακάλεσε όλα τα δελτία των παικτών

Αίας Ευόσμου - Ηρακλής

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Ηρακλή, καθώς προέκυψε σοβαρό πρόβλημα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε στην ανάκληση όλων των δελτίων των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η ΕΟΚ προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, καθώς η FIBA επέβαλλε ban στον Ερμή Αγιάς (οι δύο ομάδες έχουν συγχωνευτεί) λόγω χρεών στον Κεν Μπράουν.

Το καλοκαίρι Ηρακλής και Ερμής Αγιάς συγχωνεύθηκαν, με αποτέλεσμα όλες οι περσινές υποχρεώσεις της ομάδας (αγωνιζόταν ως Λάρισα στη Basket League) να μεταφερθούν στον Γηραιό. Η διοίκηση της Λάρισας άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, τους οποίους ήρθε η ώρα να… πληρώσει. Συγκεκριμένα, ο Κεν Μπράουν προσέφυγε στη FIBA για οφειλόμενα και η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε ban!

Η FIBA ενημέρωσε σχετικά την ΕΟΚ, η οποία προχώρησε στην ανάκληση των δελτίων όλων των παικτών όπως ορίζει ο κανονισμός. Η είδηση αυτή προκαλεί τριγμούς στον Ηρακλή και σοβαρά προβλήματα.

Ο Ηρακλής σε δύο μέρες αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αν δεν καταφέρει να διευθετήσει το χρέος προς τον Κεν Μπράουν, τότε θα χάσει το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας στα χαρτιά και θα αποκλειστεί και από τη συνέχεια του θεσμού.

Το σοβαρό πρόβλημα, όμως, του Γηραιού είναι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, καθώς το Σάββατο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αν τυχόν δεν μπορέσει να προχωρήσει σε κάποιον διακανονισμό ή εξόφληση προς τον 33χρονο καλαθοσφαιριστή, τότε κινδυνεύει να χάσει βαθμούς και στην Elite League.

Ο Ηρακλής φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και έχει υψηλές βλέψεις, καθώς θέλει να επανέλθει άμεσα στην Basket League! Να θυμίσουμε ότι σήμερα (07/11) το πρωί ο Γηραιός ανακοίνωσε μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Στράτο Βουλγαρόπουλο από το Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…