Κεντρική Elite League Ηρακλής: Πήρε Βουλγαρόπουλο από το Λαύριο (pic)

Ηρακλής: Πήρε Βουλγαρόπουλο από το Λαύριο (pic)

stratos voulgaropoulos

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στράτου Βουλγαρόπουλου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Basket League με τη φανέλα του Λαυρίου.

Ο Ηρακλής ενισχύθηκε σημαντικά στη ρακέτα με τον Στράτο Βουλγαρόπουλο, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,17μ.! Από το 2020 ο Έλληνας σέντερ αγωνιζόταν στο Λαύριο, στο οποίο ξεκίνησε και φέτος τη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος στον ΗΡΑΚΛΗ

Το Τμήμα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή Στράτου Βουλγαρόπουλου στην Ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31 Οκτωβρίου 2000 και έχει ύψος 2,17. Αγωνίζεται στη θέση του Σέντερ.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΚΑΟ Δράμας. Ακολούθησε η μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη για την GBA, και από εκεί στον Άρη. Συνέχισε το 2020 στο Λαύριο, απ’ όπου έρχεται στον ΗΡΑΚΛΗ. �* Με τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA Under-18 2018 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA Under-19 του 2019».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…