Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για Διαμαντίδη (vid)

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για Διαμαντίδη (vid)

Γιαννακόπουλος για την πρόσληψη Διαμαντίδη

Η άποψη του Γιαννακόπουλου για τον Διαμαντίδη στο αναπτυξιακό.

Λίγο νωρίτερα γράψαμε για την τοποθέτηση του κόουτς Σορώτου (δείτε εδώ), αναφορικά με την πρόσληψη Διαμαντίδη από την ΕΟΚ. Δεν είναι ο μόνος, που τοποθετήθηκε δημόσια. Θέση πήρε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος, από το γεγονός (αν μπορούμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις) ότι ο 3D αποδέχθηκε την πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου.

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις του κ. Γιαννακόπουλου και του προέδρου της ΕΟΚ βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο, από τότε που ο κ. Λιόλιος δήλωσε ότι θα μηνύσει τον «ισχυρό άνδρα» του Παναθηναϊκού, κάτι που ποτέ δεν συνέβη. Φαίνεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος περίμενε να αρνηθεί να ενταχθεί στην ΕΟΚ ο πρώην παίκτης και πρώην παράγοντας των «πρασίνων».

Μέσω του Instagram και του προσωπικού του λογαριασμού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε «φωτογραφίζοντας» τον Διαμαντίδη:

«Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε 4άρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν τον θέλει. Για να μην έχουμε τα ίδια, με τον Παπανικολάου και τον Μπουρούση.

Όταν, όμως, άλλοι πάνε στ’ αντίπαλα «στρατόπεδα», αυτά που αποδεδειγμένα εκεί στην έχουν στημένη, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Δεν λέγεται Γιαννακόπουλος, που φταίει για όλα» είπε, βγάζοντας και την προσωπική του πικρία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…