Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γιαννόπουλος: «Είμαστε μια Εθνική Ομάδα που αποτελεί μεγάλη δύναμη»

Γιαννόπουλος: «Είμαστε μια Εθνική Ομάδα που αποτελεί μεγάλη δύναμη»

Γιαννόπουλος

Για τις αναμετρήσεις με Λετονία και Βέλγιο μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις τις για τα “παράθυρα” του Νοεμβρίου, με στόχο το 2/2 για τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου. Το πρώτο στο Ηράκλειο (11/11) απέναντι στους Λετονούς, και το δεύτερο στο Βέλγιο. Ο Χάρης Γιαννόπουλος παραχώρησε  συνέντευξη στο σάιτ της ομοσπονδίας,  αναφέροντας το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην Εθνική, και μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και για την σημασία να παίζεις στο γήπεδο του Ηρακλείου (Δυο Αοράκια).

Διαβάστε τα όσα είπε σε συνέντευξη του την ΕΟΚ:

«Νομίζω πλέον μετά από τόσα χρόνια και τόσους αγώνες έχουμε συνηθίσει οι περισσότερο, αν όχι όλοι», τονίζει ο Γιαννόπουλος και προσθέτει: «Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει μια τέτοια αποστολή λίγων ημερών, οπότε πλέον δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο ήταν στις αρχές».

Η Εθνική των… παραθύρων όπως συχνά αποκαλείται, έχει φέρει δύο προκρίσεις και ο στόχος είναι να φέρει και μία τρίτη:

«Είμαστε μια Εθνική Ομάδα που αποτελεί μια πολύ μεγάλη δύναμη και η οποία είναι φτιαγμένη από την κορυφή ως τα νύχια για να πετύχει, οπότε κι εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να πηγαίνει το καλοκαίρι στις διοργανώσεις, να διεκδικεί και να εκπληρώνει τους στόχους που έχει θέσει».

Για τον Γιαννόπουλο και τους συμπαίκτες του δεν τίθεται θέμα ποιος είναι στα παράθυρα και δεν είναι μετά ή το αντίστροφο:

«Δεν ασχολείται κανείς με το ποιος θα είναι και ποιος όχι. Δεν μας ένοιαζε από την πρώτη στιγμή και δεν νοιάζει ούτε τώρα. Είμαστε εδώ με σκοπό να ευχαριστηθούμε πρώτα από όλα τις στιγμές που είμαστε στην Εθνική Ομάδα, να ευχαριστηθούμε τις στιγμές που έχουμε μεταξύ μας και να μπούμε μέσα στο γήπεδο να νικήσουμε».

Λετονία και Βέλγιο είναι δύο αντίπαλοι με δυναμικότητα και ο Έλληνας φόργουορντβλέπει τη δυσκολία που κρύβουν και οι δύο αναμετρήσεις:

«Αν κρίνεις ότι η Λετονία είναι ίσως λίγο καλύτερη ομάδα από τις δύο, αλλά παίζουμε εντός και με το Βέλγιο εκτός είναι τελικά ίδιας δυσκολίας παιχνίδια και θέλουνε μεγάλη προσοχή. Είναι ομάδες που είναι ικανές, που έχουν ταλέντο και είναι επικίνδυνες, γιατί και οι δύο παίζουν με πάρα πολλά τρίποντα και σε γρήγορο τέμπο. Είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται την προσοχή μας».

Η Εθνική Ομάδα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, αλλά το ίδιο έχει κάνει και για το Ηράκλειο Κρήτης και το γήπεδο στα Δύο Αοράκια με τις τόσες διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει:

«Είναι πραγματικά εντός έδρας το παιχνίδι στο Ηράκλειο! Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια εκεί, μας περιμένει και το κοινό κι εμείς περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να παίξουμε σε ένα γνώριμο περιβάλλον που πάντα μας φιλοξενεί θερμά και από το οποίο πάντα έχουμε καλές εντυπώσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…