Κεντρική Γ' Εθνική «Φωνάζει» ο Δίων

«Φωνάζει» ο Δίων

Δίων Κυπαρισσίας

Διαμαρτύρεται ο Δίων για λάθη γραμματείας και διαιτητών.

Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνει λόγο η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας, στον αγώνα με την Καλαμάτα για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Δίων ηττήθηκε από την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με 81-77 και με ανακοίνωση που δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως η γραμματεία δεν μέτρησε έναν πόντο. Τονίζει δε, πως δεν έγιναν αποδεκτές οι ενστάσεις των υπευθύνων της ομάδας από τους διαιτητές και πως πρόκειται να διεκδικήσει με νόμιμα μέσα το δίκιο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δίωνα:

«Με αλλοίωση αποτελέσματος από τη γραμματεία του αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε με 81-77 από την Καλαμάτα 80. Δεν μέτρησε κανονική βολή του Καμαρινού, ενώ το σκορ ήταν 65-69 και είχε 3:46 για τη λήξη του αγώνα.
Παρόλο που γίνανε όλες οι απαραίτητες και απαιτούμενες ενέργειες από την ομάδα για να μετρήσει ο πόντος, αυτό δεν έγινε και μάλιστα το διαιτητικό δίδυμο ειδοποιήθηκε 1 λεπτό αργότερα και όχι όπως προβλέπεται.
Λυπούμαστε πολύ, θα υποστηρίξουμε την ομάδα μας με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται. Υπάρχει σχετικό βίντεο που επαληθεύει αυτά που υποστηρίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…