Κεντρική Γυναίκες Ευρωλίγκα γυναικών: Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα γυναικών: Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Την Ατομερόμου αντιμετωπίζει αύριο ο Ολυμπιακός.

Με προορισμό την Ουγγαρία ταξίδεψε σήμερα ο Ολυμπιακός, εκεί όπου αύριο (15,11, 19:00) θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα γυναικών την Ατομερόμου.

Ο Ολυμπιακός μετρά το αρνητικό 0-3 στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει έως τώρα και καλούνται απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ατομερόμου να προσπαθήσουν να αλλάξουν αυτή την κακή εικόνα. Η προσπάθεια αυτή βέβαια γίνεται πιο δύσκολη αν συνυπολογίσουμε και την απουσία της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου, η οποία ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στην Ελλάδα, αλλά και την απουσία της Στραουτμάνε η οποία υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μάρτιν Ζίμπαρτς δήλωσε για το ματς: «Θα έχουμε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας εντός έδρας παίζει πολύ σκληρά, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο, που του δίνει έξτρα ενέργεια. Κέρδισαν εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, τη Σοπρόν. Αναλύσαμε τα ματς αυτές τις ημέρες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με υψηλή ένταση».

Δηλώσεις έκανε και η Ιωάννα Δίελα, η οποία τόνισε: «Είναι ένας τελικός για εμάς, ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αν αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα στο παρκέ, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι YouTube: FIBA TV/EuroLeague Women.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…