Κεντρική Γυναίκες Ευρωλίγκα γυναικών: Ατομερόμου – Ολυμπιακός 78-69 (vid)

Ευρωλίγκα γυναικών: Ατομερόμου – Ολυμπιακός 78-69 (vid)

Ολυμπιακός Γκούσταφσον

Την τέταρτη διαδοχική ήττα στην Ευρωλίγκα γυναικών γνώρισε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ούτε στην Ουγγαρία, απέναντι στην Ατομερόμου και ηττήθηκε με 78-69, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκα γυναικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, αγωνίστηκαν χωρίς την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (ταλαπωρείται από ίωση) και την Στραουτμάνε (ρήξη χιαστού), δύο απουσίες που του κόστισαν.

Οι γηπεδούχες είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του ματς, ήταν εμφανώς καλύτερες, με την Κίεσα Γκόρεε να εκδηλώνει κυρίως τις επιθέσεις της ομάδας της και να ταλαιπωρεί την άμυνα του Ολυμπιακού. Το 1ο δεκάλεπτο έκλεισε στο 18-12. Στη 2η περίοδο οι φιλοξενούμενες είχαν τον πρώτο λόγο, έκαναν επιμέρους 11-21 με πρωτοβουλίες της Γκούσταφσον. Το ημίχρονο έκλεισε στο 29-33, +4 για τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά, εξασφάλισε διαφορά +10 (29-39), όμως κάπου εκεί η Ατομερόμου άρχισε να βομβαρδίζει από τα 6,75, επέστρεψε στο ματς και μείωσε στον πόντο στο κλείσιμο της 3ης περιόδου (48-49).

Στην τέταρτη περίοδο η άμυνα του Ολυμπιακού κατέρρευσε, δέχτηκε 30 πόντους και πέτυχε μόνο 17. Η Ουγγρική ομάδα με κορυφαίες τις Βίβιανς, Χέμπαρντ, Γκόρεε κράτησαν το προβάδισμα, αύξησαν τη διαφορά και έφτασαν στο τελικό 78-69.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 29-33, 48-49, 78-69

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Νίκη των Νικς στο Σαν Φρανσίσκο

Ανησυχία και πάλι για τον Ανουνόμπι στους Νικς. Σημαντική νίκη για παραμονή στην τετράδα π…