Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Εσθονία 86-61

Ελλάδα – Εσθονία 86-61

Φασούλα, Ελλάδα – Εσθονία

Η Ελλάδα έκανε περίπατο κόντρα στην Εσθονία.

Να περάσει ο επόμενος. Η Εσθονία αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για την Εθνική. Η Ελλάδα επικράτησε με 86-61 και πλέον περιμένει την Κυριακή τη Μεγάλη Βρετανία, για να ζευγαρώσει τις νίκες στο συγκεκριμένο «παράθυρο», να παραμείνει πρώτη στον όμιλό της και να βρεθεί μια ανάσα, ή ακόμα και μέσα στο Ευρωμπάσκετ ’23.

Τα κορίτσια του Πρέκα ήταν σε αρκετά σημεία του αγώνα απολαυστικά. Η Ελλάδα είχε πολλές παίκτριες στην εξίσωση, με τη Φασούλα (παρουσία του πατέρα της, Παναγιώτη) να είναι κυρίαρχος των αιθέρων, τη Σπανού να είναι ασταμάτητη, αλλά και τις Σταμολάμπρου – Χριστινάκη να προσφέρουν και στις δύο πλευρές του παρκέ.

fasoulas ethniki rodos

Έτσι κι αλλιώς, με εξαίρεση ένα μικρό «μπλακ άουτ», που επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να μειώσουν σε 27-22, η Ελλάδα με ένδυμα περιπάτου πέρασε ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα στη Ρόδο. Όλα ξεκίνησαν από την πολύ καλή άμυνα και τις λύσεις μέσα κι έξω από το «ζωγραφιστό» στην επίθεση.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε μια προσπάθεια για λέι απ στον αιφνιδιασμό, της τοποθετήθηκαν ράμματα κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός την κράτησε στον πάγκο, για προληπτικούς λόγους.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 44-30, 66-50, 86-61.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…