Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ελλάδα – Εσθονία 86-61

Ελλάδα – Εσθονία 86-61

Φασούλα, Ελλάδα – Εσθονία

Η Ελλάδα έκανε περίπατο κόντρα στην Εσθονία.

Να περάσει ο επόμενος. Η Εσθονία αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για την Εθνική. Η Ελλάδα επικράτησε με 86-61 και πλέον περιμένει την Κυριακή τη Μεγάλη Βρετανία, για να ζευγαρώσει τις νίκες στο συγκεκριμένο «παράθυρο», να παραμείνει πρώτη στον όμιλό της και να βρεθεί μια ανάσα, ή ακόμα και μέσα στο Ευρωμπάσκετ ’23.

Τα κορίτσια του Πρέκα ήταν σε αρκετά σημεία του αγώνα απολαυστικά. Η Ελλάδα είχε πολλές παίκτριες στην εξίσωση, με τη Φασούλα (παρουσία του πατέρα της, Παναγιώτη) να είναι κυρίαρχος των αιθέρων, τη Σπανού να είναι ασταμάτητη, αλλά και τις Σταμολάμπρου – Χριστινάκη να προσφέρουν και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Έτσι κι αλλιώς, με εξαίρεση ένα μικρό «μπλακ άουτ», που επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να μειώσουν σε 27-22, η Ελλάδα με ένδυμα περιπάτου πέρασε ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα στη Ρόδο. Όλα ξεκίνησαν από την πολύ καλή άμυνα και τις λύσεις μέσα κι έξω από το «ζωγραφιστό» στην επίθεση.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε μια προσπάθεια για λέι απ στον αιφνιδιασμό, της τοποθετήθηκαν ράμματα κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός την κράτησε στον πάγκο, για προληπτικούς λόγους.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 44-30, 66-50, 86-61.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κίνδυνος για διακοπή αγώνων το Σαββατοκύριακο!

Υπάρχει περίπτωση, το προσεχές Σαββατοκύριακο να μην υπάρξουν αγώνες μπάσκετ σ’ όλες…