Κεντρική Basket League Αριθμοί: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός

Αριθμοί: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός

Karditsa Panathinaikos 191122 B 1

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε τους αριθμούς μεταξύ της Καρδίτσας αλλά και του Παναθηναϊκού. Η Καρδίτσα, με τον Κωστή Γόντικα απέχει πέντε αμυντικά ριμπάουντ από τα 100 ενώ χρειάζεται άλλα 11 επιθετικά ριμπάουντ για να φτάσει στο ίδιο επίτευγμα.

Ο Τζέιμς Μπέιτμον είναι ο κορυφαίος «κλέφτης» της Basket League ως τώρα. Μετράει 12 κλεψίματα, το 1/3 αυτών που έχει η ομάδα του.

Οι Γιάννης ΑγραβάνηςΣαϊντ Πρίτζετ και Τζέιμς Μπέιτμον έχουν συνολικά 35 λάθη, το 51,47% αυτών που καταγράφηκαν στη στατιστική της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό.

Ο Σαϊντ Πρίτζετ είχε 26 ranking στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στο Περιστέρι, ενώ είχε συνολικά 18 στα τρία προηγούμενα.

Η νεοφώτιστη ομάδα έχει μέσο όρο 34,5 ριμπάουντ που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος μεταξύ των 12 ομάδων της Basket League.

Το 24,74% με το οποίο εκτέλεσε η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό στους τέσσερις αγώνες της, είναι το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό τριπόντων της φετινής Basket League, πάνω μόνο από εκείνο που έχει ο Κολοσσός H Hotels (23,3%).

Σειρά έχει ο Παναθηναϊκός, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να απέχει έξι εύστοχες βολές από τις 300 ενώ χρειάζεται τέσσερα ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 600.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 4/4 τρίποντα στα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ενώ στις προηγούμενες 150 εμφανίσεις του στην Basket League είχε 0/9.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έχει επτά επιθετικά ριμπάουντ, το 28% όσων μετράει συνολικά ο Παναθηναϊκός αφού οι υπόλοιποι παίκτες του είχαν 18.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έχει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής φόργουορντ μετράει 7/13 (53,84%) στα τέσσερα φετινά παιχνίδια του ενώ στις προηγούμενες 52 εμφανίσεις του στην κατηγορία είχε 21/68 (30,88%).

Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις δύο ομάδες του Πρωταθλήματος –η άλλη είναι ο Ολυμπιακός– που εκτελούν με ποσοστό υψηλότερο του 60% στα δίποντα.

Είναι 2ος στη σχετική κατηγορία με 62,16% ποσοστό υψηλότερο σχεδόν κατά 5% από εκείνο που είχε στην κανονική περίοδο της περσινής Basket League (57,37%).

Οι «πράσινοι» είχαν 6,25 επιθετικά ριμπάουντ στα τέσσερα παιχνίδια τους, επίδοση που είναι η χαμηλότερη μεταξύ των 12 ομάδων της Basket League. Στην κανονική περίοδο του περσινού Πρωταθλήματος ήταν 4οι με 10,75 ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…