Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αποκλειστικό: Δεύτερο εξώδικο σε 10 μέρες

Αποκλειστικό: Δεύτερο εξώδικο σε 10 μέρες

Ο Καρακατσούνης, ο Λιόλιος η ΚΕΔ κι η ΕΟΚ

Ο Γκόντας άνοιξε την πόρτα. Ακολούθησε δεύτερο εξώδικο!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δείχνει εμμονή, που δεν εξηγείται με λογικούς συνειρμούς, στο να διατηρήσει την παράνομη ΚΕΔ/ΕΟΚ, που όρισε. Ο Σπύρος Γκόντας έστειλε (δείτε εδώ) εξώδικο, με το οποίο διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό ακριβώς το γεγονός. Ότι, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή έχουν μπει δύο μέλη (Μπήτης / Μαγγανάς), που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, τη στιγμή που υπάρχουν πρώην διεθνείς διαιτητές και καθηγητές διαιτησίας. Ήταν απλά το πρώτο εξώδικο, γιατί χθες ακολούθησε και δεύτερο.

Αυτή τη φορά το υπογράφει ο Χάρης Καρακατσούνης, που αφού ξεκίνησε να στέλνει επιστολές διαμαρτυρίας (δείτε εδώ), προχώρησε σε εξώδικο, με το οποίο καλεί τον κ. Λιόλιο να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τον νόμο και να αναδιαρθρώσει την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Ακόμα είμαστε στην αρχή

Συνολικά υπάρχουν 11 πρώην διεθνείς διαιτητές και 18 καθηγητές διαιτησίας, που θεωρητικά μπορούν να ακολουθήσει και να στέλνει καθένας κι ένα εξώδικο. Προδήλως, κάποιοι (καθένας για τους δικούς του λόγους) δεν θα ακολουθήσουν την πορεία, που χάραξαν οι δύο συνάδελφοί τους.

Τι θα γίνει, όμως, αν υπάρξει τρίτο (είναι στα σκαριά, λέω εγώ), και τέταρτο; Αλλά κι αν αυτό είναι το τελευταίο εξώδικο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν οφείλει να απαντήσει; Γιατί, άραγε, επιμένει να στελεχώνει την ΚΕΔ με ανθρώπους, που δεν έχουν τα τυπικά προσόντα, που ορίζει ο νόμος; Κι εδώ είναι το ζουμί της ιστορίας.

Έκανε σημαία την αυθαιρεσία

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι κρύβονται… συμφέροντα πίσω από τους ορισμούς. Ενδεχομένως, κάποιος να είχε… μπάρμπα στην Κορώνη, αλλά (φαντάζομαι) δεν είναι ο μόνος. Όλο και κάποιος από τους 29 θα μπορούσε να είναι στη θέση του Μαγγανά ή του Μπήτη, άρα δεν είναι αυτό το ζήτημα.

Θαρρώ πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχει έντονο υπερεγώ (δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό) και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος. Όπως ένας άλλος φίλος μου, που αντί να παραδεχθεί το λάθος του, έχει πάρει σβάρνα και συνομιλεί με εκείνους, τους οποίους μέχρι πρότινος έβριζε. Δεν το έχει καταλάβει, αλλά έρχεται βαρυχειμωνιά και θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Κι αυτό είναι υπόσχεση. Από Δευτέρα να ετοιμάζεται…

Επιστρέφω στα δικά μας. Αρνείται να αντιληφθεί ότι έκανε λάθος και πέφτει στην παγίδα, που έπεσε κι ο προκάτοχός του. Στην παγίδα, που έπεσε κι ο Συμεωνίδης (ακόμα περιμένουμε να δώσει στη δημοσιότητα εκείνες τις συμβάσεις, για τις οποίες είχε δεσμευτεί). Τόσο ο Γκόντας, όσο κι ο Καρακατσούνης, είναι έτοιμοι για σκληρό ροκ. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, έχουν μόνο να κερδίσουν.

Θα περάσουμε όμορφα, αυτό είναι το σίγουρο. Γιατί τώρα αρχίζει να ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα. Εγώ λέω (κι όποιος θέλει το καταλαβαίνει) πως όποιος φοβάται τη φωτιά, καλό είναι να μην μπαίνει στην κουζίνα. Εκεί να ξέρετε, νιώθει το φυσικό του περιβάλλον ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…