Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αναβολή στη δίκη για την αγωγή Δημητριάδη κατά δημοσιογράφων

Αναβολή στη δίκη για την αγωγή Δημητριάδη κατά δημοσιογράφων

dikastiria
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής του Γρηγόρη Δημητριάδη κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων, μετά από δημοσιεύματα για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε για ηθική βλάβη ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, πήρε σήμερα αναβολή για τον Ιανουάριο του 2024.

Πιο συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα των εναγομένων και έδωσε αναβολή στην υπόθεση για τις 25 Ιανουαρίου 2024.

Ο κ. Δημητριάδης έχει κινηθεί νομικά εναντίον της «Εφημερίδας των Συντακτών», του διευθυντή Νικόλα Βουλέλη, του διευθυντή σύνταξης Σωτήρη Μανιάτη, του αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Γιώργου Πετρόπουλου, του ιστότοπου Reporters United και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη, Θοδωρή Χονδρόγιαννου και Νικόλα Λεοντόπουλου.

Ο ενάγων δήλωσε σήμερα μέσω των πληρεξουσίων του ότι επιθυμεί την πρόοδο της δίκης, ωστόσο οι εναγόμενοι ζήτησαν από την πλευρά τους αναβολή λόγω κωλύματος των δικηγόρων τους.

Σημεώνεται ότι στην αγωγή του ο κ. Δημητριάδης ζητά να ανακαλέσουν και να μην επαναλάβουν στο μέλλον δημοσιεύματα που περιείχαν δυσφημιστικές ή εξυβριστικές -κατά τον ίδιο- φράσεις για το πρόσωπό του, καθώς και την επιδίκαση ποσών ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη, τα οποία θα εκχωρήσει στα Παιδικά Χωριά SOS.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…