Κεντρική Elite League Αγγελόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Αγγελόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

nikos aggelopoulos megarida

Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς με το Ψυχικό, δήλωσε ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Η Μεγαρίδα, αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στο Ψυχικό, ηττήθηκε με 75-67. Ο Νίκος Αγγελόπουλος μετά το ματς σημείωσε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στάθηκε στα δικά τους λάθη που τους στέρησαν την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Παίζαμε με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες, που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά κάναμε κάποια λάθη στις επιλογές. Ίσως να έφταιξε και λίγο η συσσωρευμένη κούραση που είχαμε. Ήμασταν κοντά στο σκορ. Νομίζω κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Τρεις φορές ήμασταν ισόπαλοι στο σκορ και περάσαμε κι έναν πόντο μπροστά. Κάποια λάθη, κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, ολιγωρήσαμε και μας στοίχισε τη νίκη.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες, η ομάδα μας δείχνει να πορεύεται σωστά. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και να πάμε την άλλη εβδομάδα να παίξουμε με τον Τρίτωνα, που είναι εξίσου καλή ομάδα, και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκείνο το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…