Κεντρική Β' Εθνική Αχαγιά ’82: «Ανέκδοτο όσα έγιναν, χειρότερο όλων η στάση των Φαναριών»

Αχαγιά ’82: «Ανέκδοτο όσα έγιναν, χειρότερο όλων η στάση των Φαναριών»

axagia

Η Αχαγιά ’82 εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο και τελικά οδήγησαν στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης με τα Φανάρια στη Νάξο. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ανέκδοτο όσα έγιναν, ενώ σημείωσε ότι χειρότερο όλων ήταν η στάση της ομάδας της Νάξου!

Αναλυτικά:

«Τελικά επιστρέψαμε στη βάση μας

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως ανέκδοτο, αλλά δυστυχώς πρόκειται για την σκληρή πραγματικότητα.

Ξεκινήσαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου με προορισμό το νησί της Νάξου προκειμένου να αγωνιστούμε την Κυριακή το μεσημέρι στις 12.

Όχι όμως. Δυστυχώς η τριάδα των ρέφερι δεν μπόρεσε λόγω της κακοκαιρίας να ταξιδέψει (αεροπορικώς) στο νησί και για αυτό το λόγο η ΕΟΚ αποφάσισε ο αγώνας να γίνει την επομένη (Δευτέρα 7/11) στις 3 το μεσημέρι. Και εκεί ξαφνικά, παρόλο που το γήπεδο είχα ρεύμα κανονικά, και αφού η ασφάλεια πήγε στη θέση ON παρουσιάστηκε βλάβη στον πυλώνα της ΔΕΗ έξω από το γήπεδο, για την οποία μάλιστα θα πήγαινε… δημοτικό συνεργείο (!) και όχι αυτό της ΔΕΗ, όπως με κάθε υπευθυνότητα μας ενημέρωσε με έγγραφό του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του νησιού, οποίος έλειπε μάλιστα στο Λονδίνο!!.

Οπότε η ΕΟΚ αναγκάστηκε να αναβάλλει τον αγώνα μέχρι νεότεράς, εμείς να επιστρέψουμε στη βάση μας έχοντας στην πλάτη τον λογαριασμό των οδοιπορικών, δυο διανυκτερεύσεων, της ταλαιπωρίας αλλά και του μη σεβασμού.

ΥΓ. Χειρότερο δε όλων η κάθετα αρνητική στάση της ομάδας ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, στη μη διεξαγωγή του αγώνα την Δευτέρα 7/11».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …